top of page
Logo Escola Damià Mateu només logo.jpg

Què fem a Robòtica?

Escola Damià Mateu

Podeu veure el nostre projecte a Robòtica seguint aquest enllaç.

contruint robot 6e.jpg

Primer trimestre

Durant el primer trimestre hem estat amb moltes dificultats tècniques: el programari inadequat, els chromebooks que no es connecten als robots, cables que no es troben, peces de lego que falten... però al final vam aconseguir posar-nos a punt.

Comencem!

Primera tasca: veure els vídeos per entendre els reptes. Organitzar-nos en equips i repartir-nos els reptes. 

Segona tasca: ja tenim els robots construïts, així que el primer que ens ha calgut fer, és saber quants centímetres correspon una rotació... o com es programa un o altre motor, o quina potència significa 50 o 100... Vaja, familiaritzar-nos amb els robots i el programari. 

IMG_20221110_155437_1.jpg
IMG_20230126_161003.jpg
IMG_20230126_161003.jpg

Segon trimestre

Ara que ja sabem com es programen, què passa segons el que posem i el bloc que escollim, què significa potència, què significa rotacions, etc. el que hem fet és entendre bé els reptes i programar-los.

Ens hem repartit les tasques a fer: els que construeixen els elements, els que programen, els que controlen els robots des del taulell... Hem d'estar molt coordinats!

Tercer trimestre

Ja no queda gaire temps i hem estat molt angoixats pel tema de les CCBB però, tot i això, fer robòtica ens ha relaxat força.

Aquest últim trimestre l'hem dedicat a polir les programacions i executar-les controlant el temps, ja que, tot plegat, surti rodó.

No ens està resultant gens fàcil, ens adonem que si col·loquem el robot un centímetre massa a la dreta, res surt com hauria de sortir.

Ja tenim nom de grup! Els Tecno. I anirem a la trobada per passar-ho bé!

bottom of page