top of page

Llinars del Vallès

Escola Salvador Sanromà

El nostre objectiu és educar alumnes del segle XXI.

Alumnes que viuen en una societat dinàmica amb una gran quantitat d'informació al seu abast.

Els hem d'educar per tal que assoleixin un pensament comprensiu, un pensament crític, un pensament creatiu i elaborar un judici propi.

Les nostres prioritats educatives són:

PLURILINGÜISME

INCLUSIÓ

INNOVACIÓ

EDUCACIÓ EMOCIONAL

Estatua.png
1664863203202.jpg

Robotseny

Portem des del 2016 participant en la competició amb l'alumnat de sisè.

En el nostre projecte educatiu la robòtica és un pilar. Des de I3 que ens iniciem amb les Bee-bots, passant pels Ozobots, els Wedo, els Mbots i els Mindstorms i els llenguatges de programació del Code i l'Scratch anem desenvolupant continguts matemàtics, el pensament computacional així com la creativitat.

Montquímic1.png

L’AIGUA, UN ELEMENT VITAL

Ja s’acosta l’hora de demostrar tot el que hem après amb la nostra investigació sobre l’aigua. 

Per començar vam fer una votació per triar quin seria el tema a treballar i ens vam decidir per l’aigua. Ens va cridar l’atenció com es comportava a l’espai. 

Després vam buscar molta informació sobre aquest element tan important per a la nostra supervivència. Vam buscar les seves característiques, vam investigar la seva composició, com va arribar i com es mostra a la Terra i el seu cicle.

A continuació vam conèixer la situació actual de sequera a tota Catalunya i ens vam plantejar un possible futur no massa bo per a la humanitat.

Montquímic1.png
Montquímic2.png

Així que ens vam posar a buscar solucions. Vam fer les nostres hipòtesis per veure que seria el que funcionaria millor i vam experimentar per comprovar-les.

Un cop acabada la part anterior vam construir les nostres maquetes, el nostre filtre i la nostra dessalinitzadora. 

Per acabar, vam intentar aplicar aquestes troballes a l’espai per ajudar a les nostres astronautes.  

Un cop tot decidit hem preparat el material per decorar la nostra parada i els fullets informatius per repartir entre la gent perquè coneguin tota la nostra investigació.

bottom of page